
Ook hebben wij meer iets meer dan 4 kg geitenkaas gekocht bij de kaasboer. 2 kilo jonge geitenkaas en 2 kilo belegen geitenkaas. Aan de kaas waren wij al 48,10 euro kwijt. 2 kilo hebben wij laten vacumeren in 2 stukken van 1 kg, zodat deze langer houdbaar blijft. Mede daardoor geven wij meer geld uit aan de boodschappen in week 6.
130,78 euro is het totaalbedrag wat wij hebben uitgegeven aan de boodschappen.
Onze boodschappenlijstje volgt later nog.
Onze weekmenu van week 6
Maandag
Stamppot spruitjes, kaas schnitzel/rundvlees.
Dinsdag
Fusilli pasta uit de oven met feta kaas en groenteballetjes.
Woensdag
Stamppot spruitjes opgewarmd in de oven. Met vegetarische kaasschnitzel en kipballetje
Donderdag
Gegeten bij vriendin, vriendlief, pasta gegeten.
Vrijdag
Spinazie quiche en tomatensoep zelf gemaakt met verse tomaten en tomaten uit blik.
Zaterdag
Patat met witlof en kipfilet/ vega kaas schnitzel en zelfgemaakte tomatensoep.
Zondag
Kommetje zelfgemaakte tomatensoep als voorafje. Rijst met sperziebonen, ui, paprikas in satésaus. Rundergehakt apart erbij voor vriendlief en schoonmoeder.
Een reactie posten